Korang takkan tak ada  kenangan  ‘makan angin’ di Port Dickson? Tempat jatuh lagi di kenang, inikan pula tempat ‘bermain’ di atas jalan raya dengan geng-geng ride.

Confirm! banyak aksi korang pernah buat. Aksi bersaing sesama sendiri superman, menundukkan badan yang konon boleh membuatkan motor bertambah kelajuan, potong angin, gitew!! Dan juga aksi cilok-mencilok sesama sendiri atau zig-zag.

Apa aksi yang korang selalu buat bila ride ke lokasi yang jauh?

Macam-macam aksi geng-geng ride lakukan untuk menghilangkan rasa kebosanan sepanjang melalui Lebuhraya Seremban-Port Dickson, di Port Dickson, Negeri Sembilan ini.

Korang yang ride ke Port Dickson jangan buat macam ni ye!  Hati- hati dalam perjalanan. Utamakan keselamatan anda, ingat-ingat yer bagi lelaki, beras kita beli! Hahaha. Yang geng ride wanita pun perlu berhati-hati. Dah lelaki beli beras,  beras yang diorg beli tu bukan masak nasi putih jer, banyak resepi kita boleh buat. Sengaja tak nak tunjuk skill power tu lagi!

Bagi korang pernah melalui highway ini, confirm korang pun ada kenangan manis dan pahit yang tak boleh lupakan terutamanya geng-geng ride. Hujan panas itu sudah pasti dilalui. Cuma kenangan tu akan tetap terpahat di hati masing-masing kan. 

Memang tidak dinafikan Port Dickson, Negeri Sembilan sentiasa menjadi tumpuan ramai pada hujung minggu.Pastinya ramai geng-geng khususnya akan mengambil kesempatan berkumpul bersama-sama ahli kumpulan yang lain untuk berhujung minggu di sini. 

Video penuh di Tik Tok Tapaqking Ikan Bakar

Korang yang dah ride jauh-jauh, boleh singgah ke TapaqKing Ikan bakar yang terletak di Batu 4, Port Dickson  sambil menghilang penat dan mengisi perut.

 

Jangan lupa follow kami di:

Facebook: TapaqKingIkanBakar

Instagram: TapaqKing

Tiktok: @tapaqkingikanbakar

 

Korang juga hubungi kami sekiranya ingin buat sebarang event/gathering di TapaqKing Ikan Bakar dengan menghubungi kami di talian: 011 6330 3644

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *